Werkwijze

Elke opdracht kenmerkt zich door maatwerk, waarbij samenwerken het sleutelwoord is. Uitgangspunt is de aard van de organisatie die leidend is in het proces. Een helder kijk op eigen kunnen en zien waar geoptimaliseerd kan worden, vormt een belangrijke stap om als onderneming in beweging te blijven. Die beweging is essentieel om onderscheidend vermogen te creëren en om een organisatie te zijn van deze tijd en, belangrijker nog, er een te worden van de toekomst. Dit proces, waarin inzicht wordt verkregen in eigen opereren, vormt de kern van het ondernemen en is de basis van alle zaken die volgen. Goed georganiseerde bedrijfsprocessen, laten zich eenvoudig vertalen naar transparante communicatie.

Hoe we kunnen helpen

Jos Uitdenboogaart Media helpt om inzichten te verkrijgen en deze te vertalen in sprekende en spraakmakende communicatie voor uw bedrijf. Communicatie die effectief is omdat die voortkomt uit de kern van het opereren en het DNA van uw bedrijf. Na het bepalen van de communicatiestrategie en het vaststellen van een duidelijke doel- en taakstelling, kan gestart worden met het bepalen van vorm en inhoud. Veelal wordt in deze fase samengewerkt met professionals vanuit verschillende disciplines, die naar de aard van het project worden geselecteerd.

Door de jaren heen zijn samenwerkingen ontstaan met professionals die, met passie voor het vak, excelleren op hun specifieke terrein. Samen wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een communicatievorm die bij de organisatie past, spraakmakend is en werkt! Binnen dit krachtenveld heeft u te maken met één persoon die het project coördineert, het budget bewaakt en erop toeziet dat de opdracht naar behoren wordt uitgevoerd en, last-but-not-least, op tijd wordt opgeleverd.