Video

Ieder individu heeft een verhaal te vertellen. Die verhalen blijven door de snelheid waarmee we communiceren, nog wel eens in de lucht hangen. Zo komen tal van boodschappen niet of nauwelijks aan. Ook bedrijven en instellingen hebben verhalen te vertellen en ook die gaan soms in rook op. Om je verhaal goed te kunnen presenteren moet je alle zeilen bij zetten. Persoonlijke presentatie van het verhaal van je bedrijf komt het dichtst in de buurt van de optimale setting: een 1-op-1 gesprek. De beste hulp die u zich kunt voorstellen is een korte video waarin u uw bedrijf en visie presenteert.

Video’s op internet kunnen een enorme bijdrage leveren om uw verhaal kracht bij te zetten. Uw bedrijfsverhaal in beeld waarin uw opdrachtgevers aan het woord zijn, vertelt op korte en krachtige wijze waar uw bedrijf voor staat.
En dat is in een tijd waarin communicatie steeds vluchtiger wordt van ongekend belang.
Die video fungeert vaak als een elevator pitch en kan daarom van onschatbare waarde zijn in het bijsturen van het beeld dat men van uw bedrijf heeft. Dat betekent dat bestaande klanten veelal meer inzicht krijgen in uw totale pakket van producten en/of diensten en dat prospects een goed idee krijgen van waar uw bedrijf voor staat. Dat leidt niet zelden tot meer en omvangrijkere opdrachten bij bestaande klanten en een goede binnenkomer bij potentiële opdrachtgevers. De hoogste tijd om de communicatieve waarde van video voor úw bedrijf in te zetten om zo uw verhaal ook beter over het voetlicht te krijgen. Een vrijblijvende afspraak, om de mogelijkheden voor uw bedrijf op een rij te zetten, begint met een e-mail