Jos Uitdenboogaart

Adviseert bedrijven en instellingen bij het zoeken naar een passende en effectieve vorm en inhoud van externe communicatie. Als het gaat om het vinden van een wijze van communiceren die past bij uw bedrijf en medewerkers, is dat niet een kwestie van het logo wat opstrakken.

Inzicht als basis
Om effectief te kunnen communiceren moet er sprake zijn van inzicht in eigen sterke en zwakke kanten. Daarnaast moet er een realistisch beeld gevormd worden van de kansen en bedreigingen die bestaan in de markten waarin wordt geopereerd. Tenslotte moeten we inzicht hebben in het profiel en gedrag van de personen waarmee we in contact willen komen, mee willen communiceren. Toepassen van deze inzichten maakt een organisatie niet alleen krachtiger en slagvaardiger, maar leert deze ook te communiceren op een manier die past bij de organisatie, gericht is op de doelgroep en zo de vlag is die de lading dekt.

Na ruim 25 jaar aan bureauzijde, bij reclame- en mediabureaus, gewerkt te hebben, vond ik het tijd worden om als zelfstandig adviseur verder te gaan. Op deze site vertel ik over mijn visie op communicatie, maak ik u deelgenoot van mijn hersenspinselselen en toon wat voorbeelden van werk en werkwijze.

DSC_Jos